25.3.2011

Hengissä sittenkin!

Moni saattaa miettiä missä olemme olleet nämä kaksi viikkoa. No, olemme ravanneet tätä pyhää koti-päiväkoti-koulu-kauppa-lääkäri -ympyrää, joka taitaa olla liiankin tuttu jokaiselle opiskelevalle pienen lapsen vanhemmalle.
Jossakin välissä vaihdoin kuitenkin keittiön verhon. IKEAn jämäkangas sai väistyä vanhan kierrätetyn valoverhon tieltä. Koko keittiö tuntuu paljon valoisammalta uuden verhon kanssa, mutta samalla verho on ehkäpä hieman liian vaalea.
Mietin mitä tekisin oikealla olevasta vanhasta verhosta. Ehkäpä mekko tai bolero tai tai tai...
Tehtiin Pojan kanssa patonkeja toissapäivänä. Vasemmalla olevat leivät eivät tosin aivan vastaa käsitystäni patongista, mutta pääasia että Pojalla oli hauskaa leipoessa ja leivät maistuvat hyvältä.
Muistatteko, kun suunnittelin tekeväni valkosipuli-herneenverso -pestoa? No mähän tein ja siitä tuli aivan järkyttävän pahan makuista! Harmitti, että olin leikannut kaikki herneenversoni siihen kammotukseen. Yleensä heitän versot ja mullat aina pois kun olen käyttänyt versot, mutta tällä kertaa unohdin ja onneksi unohdinkin. Versot kasvavat nimittäin takaisin. Ylhäällä oikealla on kuva uudelleen kasvaneista versoista.
Vasemmalla kuva leikatuista versoista ja salaattitilanteesta ja oikealla samat kasvit noin viikkoa myöhemmin.
Kävimme myös vanhempieni luona niin, että ehdimme nähdä viimeisen pennun ennen kuin hänen uudet omistajansa saapuivat. Onneksi he saapuivat nopeasti, sillä olisin hetkenä minä hyvänsä voinut kantaa tämän suloisuuden kotiini ♥ En usko, että Poika olisi laittanut yhtään pahakseen.
Jos olisi enemmän aikaa, rahaa ja tahtoa, ottaisin koiran. Tällä hetkellä koira ei sovi kuvioon, ei sitten mitenkään. Onneksi kaikki pennut saivatkin hyvät kodit :)Poika on ihastunut imurointiin.
Kävimme tänään Pojan ja veljeni kanssa shoppailemassa. Keltaiset hai-saappaat saivat kaverikseen keltaisen neuleen (14,95€) HM:stä ja Poika valitsi itselleen punaisen Mikki Hiiri -paidan (4,95€). Huomenna olisi tarkoitus suunnata kohti Turun keskustaa, jossa tavoitteena olisi ostaa muutamat koulukirjat, legginssit ja piipahtaa Kävelykadulla katselemassa vaaliehdokkaita.
Olemme Pojan kanssa kovia syömään (myös ulkona) joten tänää piipahdimme yhteen lempipaikoistamme. Kyseessä oli tietenkin Myllyn Taco bar. Kuvasta päätellen Poika olisi halunnut annoksen saapuvan hieman nopeammin :D

11.3.2011

Oli ihan pakko

...tehdä toinen postaus samalle päivälle. Eksyin tänään nimittäin Zaraan ja Zaran ihanalle lastenosastolle, josta oli pakko tehdä "Jospas minä valita saisin"-kollaasi.
  • Mikki&Minni -huppari on jostakin kumman syystä myynnissä vain tyttöjen osastolla. Mielestäni huppari on täysin unisex ja sopisi hyvin Pojalle.
  • Rakastan keltaista, joten keltainen huppari Pojalla tuskin yllättää ketään.
  • Olen jo pitkään tahtonut ostaa Pojalle punaiset pillit, mutta tuo hinta (22,95€) laittaa kyllä miettimään. Taidan jatkaa metsästystä.
  • Zarassa on aina ihania kenkiä pienille pojille, ja nämä ovat yhdet suosikkini.
  • Pojan "Guys can wear pink" saisi hyvää jatkoa tästä ROCK-paidasta. Hintaakin on 9,95€, eli tämä saattaa oikeasti päätyä meille.
  • Kuulokkeilla varustettu t-paita päätyy myös todennäköisesti meille kevät-/kesävaateinventaarion yhteydessä.

Wannabe-viherpeukalo

Ne tuunatut ruukut pääsivät vihdoin hyötykäyttöön keittiöpuutarhan merkeissä. Reunimmaisisssa kasvaa herneitä ja keskimmäisissä kahdenlaista salaattia. Viikonloppuna voisin koittaa tehdä herneenversoista herne-valkosipuli-pestoa.
Loskaa pukkaa, joten saan vallan käyttää hai saappaitani. Vasempaan asuun jouduin lyhentämään vanhaa vyötäni, jotta sain keltaista muuallekkin kuin kenkiin. Oikealla on viime viikolla UFFilta ostamani Marimekon kelta-punainen paita (hintaa 13€) ja H&M jegginssit (9,90€), jotka kävin tosin eilen vaihtamassa pienempiin.
Viime viikonloppuna tuli tehtyä pullia ja munkkeja pakkaseen. Itse en ollut pullansyönti tuulella, mutta Poika söi kaikista pullista sokerit. En taida leipoa ihan heti pullia uudestaan...
Poika pääsi keskiviikkona ensimmäistä kertaa HopLopiin ja kyllä oli hauskaa! Nämä kuvat ovat ainoat jotka sain koko reissulta, mutta eipähän tuo haittaa.

2.3.2011

Tunnustus

Jokaisen naisen sisällä asuu pieni kenkäfriikki, joka odottaa oikeaa hetkeä päästä niskan päälle. Omani otti tänään vallan kävellessäni Skanssin Spiritstoren ohi. ALE-pöydällä odottivat nimittäin vasemmalla olevat korkokengät ostajaansa. Kenkien normaalihinta oli 49,90€, mutta alehinta vain 5€! Poika koitti hieman vastustella äidin kenkäostosta, mutta kyllä ne oli pakko ostaa. Kotona Poikakin tahtoi jo leikkiä uusilla korkokengillä, jotka olivat meidän huushollissa vasta toiset. Eipähän tule enää niin kovaa tappelua, kumpi niissä saa tepastella ;D

Oikealla on syy siihen, miksi Skanssiin ylipäätään lähdettiin. Poika onnistui hajoittamaan (kalliit) silmälasini torstaina, joten kävin perjantaina tilamassa uudet (halvat). Optikkona toimi Specsavers ja mukan tarttuivat kahdet lasit. Ylemmät ovat miesten osastolta hintaan 29€ ja alemmat naisten osastolta 59€, eli halvalla selvisin tässäkin. Tosin halvemmalla olisi selvinnyt jos olisin säilyttänyt vanhoja laseja yöllä yöpöydän sijasta esim. lipaston päällä, mutta niin. Meni jo.

Blogi sai pistkästä aikaa uuden gallupin, eli "Pidätkö omaa blogia?".