23.10.2011

Tule, tule talvi....


... ja tuo mukanasi nämä!
  • Fjällraven Kånken -reppu. Muistaakseni mun äidillä on ollut Fjällravenin reppu/laukku sillon kun mä olin pieni, mutta äitini ei kyseistä laukkua/reppua muista. Joka tapauksessa toi reppu on musta hurmaava ja käytännöllinen. Hinta keikkuu 40€ ja 50€ välillä, eli ehkäpä tämä löytää tiensä pukin konttiin.
  • Moikon lapaset. Nämä ihanuudet vilahtivat Iltalehdessä tuoden ratkaisun mun lapasongelmaani. Mä olen vielä vilkuttelijatyyppiä, joten nuohan sopivat kuin nenä päähän! Ja vielä kun ne saisi englanniksi, kiitos. Aikuisten lapasilla hintaa helsinkiläisyrityksen omilla sivuilla 24,95€.
  • Dr Martensin punaiset maiharit. Mä voin melkein nähdä itseni taistelemassa talven synkkyyttä vastaan näissä, mutta vain melkein, koska hintaa on 135€.
  • H&M:n punainen huivi. Yks huraus ni mulla olis punanen tuubihuivi hintaan 7,95€
  • Musta Hai-saappaat. Mä olen saanut sotattua keltaisen haini ja mietinkin mustien ostamista. Näitä on ainakin Kupittaan Cittarissa.
  • Greyn Anatomia, kausi 5. GA on ehdottomasti mun lempisarjani. Pitäs hommata lisää noita kausia (omistan vain 3 ensimmäistä) ja tuo viitos kausi sopi väritykseltään kollaasiin. Hintaa cdon.fi:ssä 19,95€
  • Linkki

20.10.2011

Syyslomakuulumisia

"Pystyt keskittymään koulujuttuihin sillon kun Poika on hereillä?" on kysymys jota kuulen aika usein. Yleensä vastaus on kyllä, mutta joskus tulee päiviä, joina koemateriaalin päällä oleskelee puoli eläintarhaa. Silloin todetaan, että lukeminen saa tältä päivältä riittää ja paistetaan amerikkalaisia pannukakkuja, joita sitten syödään vadelmahillon ja kermavaahdon kanssa. Onneks hillo on nyt loppu, niin tulee jotain rotia tähänkin touhuun.
Yllä eilen viimeisteltu pitsinen paita/mekko, alla H&M:n toppi. Noi punaiset möhkäleet on ruusuja.

Pari viikkoa sitten tehty mekko. en huomaa kyllä mitään pystyraidan hoikentavaa vaikutelmaa.
Pari viikkoa sitten valmistuneet mekko ja toppi. Tykkään valtavasti tosta mekosta (vasemmalla), mutta toi toppi (oikealla) jättää jotenkin kylmäksi. Se on vaan tuhottoman tylsä, plus en voi sietää narutoppeja. Miksiköhän olen tollasen edes tehny?
Poika on aina ollut hyvä automatkustaja. Mun on pakko hehkuttaa tota Pojan harmaata villapaitaa, joka on mun äitini tekemä. Äitini teki sen pikkuveljelleni ja nyt se on puoli sukua kierrettyä siirtynyt Pojalle.

17.10.2011

Meille kuuluu koiranpentuja

Viikonloppu vierähti taas vanhempieni luona koiranpentuja paijaillessa. Yllä näkyy Pojan ylpeä ilme! Poika tahtoisi kotiinkin pennun, mutta meille ei tule pentua ennen kuin olen kasvanut aikuiseksi eli jaksan nousta aamulla ulkoiluttamaan sitä tai Poika ulkoiluttaa koiran aamuisin.


Yllä ja alla kuvat pentueen tytöistä.



Viimeinen kuva. Jostakin kumman syystä vanhempieni koirilla on karvanlähtöaika syksyllä. Harjasin eilen pentueen isän eli Uulan toisen kyljen. Vasemmalla karvakasa joka herrasta lähti ja oikealla itse koira.

8.10.2011

Hait!

Pojalle ostettiin viime syksynä Tretornin kumisaappaat jotka ovat nyt sitten halki. koitin metsästää edullisia hai-saappaita vähän laihoin tuloksin. Citymarketeissa oli kokoja, mutta hinta oli korkea kun taas Prismoissa hinta oli matala mutta kokoja ei löytynyt. Google ehdotteli mulle jatkuvasti luettavaksi omaa blogia ja meikä kiskoi jo hiuksia päästä.
Poika sai syntymäpäivälahjaksi myös rahaa, joten päätin tällä viikolla että tänään mennää ostamaan Kupittaan Cittarista ne ylikalliit saappaat. Suureksi hämmästyksekseni lasten hai-saappaat olivat alennuksessa 25€!
Voi että ku ne on nätit!

4.10.2011

Raitapaitoja

Eksyin eilen Manhattanin Kirppis Centeriin. Oli vähän kiire, joten laitoin marimekkosilmän päälle ja juoksin paikan läpi. Yllä saalista, eli
  • punainen-punainen, koko 130cm ja hinta 5€. Ihan pientä pesunukkaa, resoreissä ei näy edes kulumajälkiä!
  • punainen-valkoinen, koko 120cm ja hinta 3€. Tässä on pikku reikä toisen sivusauman vieressä, jonka huomasin vasta kotona, eli laitetaas kalenteriin tapaamisaika saumurin kanssa.
  • sininen-vaaleansininen, koko 110cm ja hinta 3,90€. Tämä on kanssa tosi hyvässä kuosissa, aavistus pesunukkaa ja resorit kunnossa. Tämä on ensimmäinen vaaleansininen vaate ikinä jonka ostan Pojalle. Ei, lisää ei ole tulossa ihan heti.
Mä olin aika yllättynyt saaliistani, jonka kokonaishinta oli tosiaan se 11,90€. KC:hen jäi vielä monta Marimekon raitapaitaa. Oli liian isoja, liian pieniä, yksi liian kulahtanut ja vain yksi taisi olla liian kallis. Mä olen noiden paitojen suhteen tosi nuuka. Paita saa olla todella hyvässä kunnossa ja kivan värinen, että maksaisin siitä 6€ saati enemmän.

3.10.2011

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan

paljon onnea Poika, paljon onnea vaan!
Pojan syntymäpäiviä on juhlittu lauantaista lähtien. Pojasta oli ihanaa, kun kerrankin vieraita juoksi meillä jatkuvasti. Yllä (laiskasti) vadelmajuustokakku. Otettuani kakun uunista Poika ilmoitti, että olisi halunnut kakkuun myös mustikoita. Ehkä ensi vuonna...?
En jaksanut millään kuvat kaikkia lahjoja. Yllä kuitenkin Pojan itse valkkaamat tossut. Vanhat tarhatossut alkoivat olla jo pienet ja puhki käytetyt, joten äitini kysyessä käytännöllisiä syntymäpäivälahjatoiveita olivat nahkatossut jo kielen päällä.
Tänä aamuna (tänään on siis hänen oikea syntymäpäivänsä) Poika sai vihdoin kuolaamansa Bo boo-repun valmiiksi pakattuna tarhakuntoon. En tiedä oliko Poika kehuskellut uudella repullaan, mutta ainakin se oli herättänyt paljon ihastusta päiväkodissa.