10.5.2014

Banaanikakun vaiheet

Banaanikakkua tehdessä on tärkeää noudattaa seuraavia vaiheita:

  1. Totea, että jääkaapissa on hyvin tummia banaaneja. Päätä tehdä niistä banaanikakku.
  2. Huomaa, että olet jälleen hukannut kakun ohjeen.
  3. Soita jälleen äidillesi ja pyydä ohjetta.
  4. Ohjeen saatuasi noudata sitä suurpiirteisesti. Muista jättää osa aineksista pois ja sooloilla mittayksiköiden kanssa. 
  5. Hups on juuri sopiva määrä vaniljasokerille ja leivinjauheelle.
  6. Viimeistään tässä vaiheessa on hyvä muistuttaa itseään siitä, että äiti tekee aina parempaa banaanikakkua.
  7. Muista kytätä kakkun paistumista koko ajan ja kirota pitkää paistoaikaa ja kakun vaaleutta.
  8. Unohda, ettei 5-vuotiaasi pidä tekemästäsi banaanikakusta, ja että joudut syömään koko kakun itse.
  9. Totea kakun olevan itseasiassa oikein hyvää.
  10. Toista pari kertaa vuodessa.

1 kommentti:

  1. Loistavaa :D en muuten ole ikinä maistanut banaanikakkua, pitäiskin koittaa.

    VastaaPoista

Risut, ruusut, kysymykset.... Kaikki ovat tervetulleita!